Kamis, 15 November 2012

We zullen zien als die is genoeg aan trigger een

Er zijn steden in Chili en Peru die maan- en zonne-eclipsen vieren. Nadat de eclipsen verstreken zijn, wacht ze dan op de aardbeving. Vaker wel dan niet ze een aardbeving omdat hun kusten nu langs de ring van vuur, of een ekiosku.com jual enorme aardbeving zone. Gebeurt het zelfde ding in de Indische Oceaan waar de platen te kraken en komen uit elkaar plaatsen weergegeven? Oke dus, laten we praten over dit zullen we?

PhysOrg (dot) com had een interessant stuk met een adellijke titel; "Totale zonsverduistering in Australië, 14 november," op 6 November 2012 die vermeld; "Een totale eclips van de zon zal worden zichtbaar vanuit de noordoostelijke kust van Australië, langs het Great Barrier Reef, ongeveer een uur na zonsopgang op 14 November, dat overeenkomt met de middag van dinsdag, 13 November, in de Verenigde Staten."

We zullen zien als die is genoeg aan trigger een aardbeving of tijdens of vlak daarna? Het zou een goede case-study. Er zijn sommige seismologen die het eens zijn met deze theorieën, en die geloven dat de lichte verandering in de zwaartekracht te wijten aan eclipsen aardbevingen kan veroorzaken. Natuurlijk, de schuld al enigszins instabiel, dus elk klein ding kan leiden tot het. Er zijn een groot aantal aardbevingen in rond de Indische Oceaan, ook rond Australië in de afgelopen vijf jaar. Velen van hen zijn vrij groot op de schaal van Richter.

Nee, dit is geen samenzwering theorie, hoewel sommigen dit bij gebrek aan empirisch bewijs zou kunnen ontslaan, ik leg zou aan u dat het wordt tijd dat we te denken over dit beginnen, documenteren van wat er is gebeurd, en proberen te achterhalen verleden gegevens in het toeval van deze twee verschijnselen. Er zijn sommige mensen die studeren dit, en kranten hebben geschreven. Maar veel van hen net buiten de academische gebied van wetenschap zijn. Sommige van de mensen die een studie dit zijn pseudowetenschap speculanten geroepen. Ze heb geroepen gek. Maar is dat niet altijd wat zij noemen mensen die nieuwe theorieën hebben?

Wat ik u wil zeggen is dit; gewoon omdat we als mens hebben niet één en één bij elkaar over dit onderwerp, betekent niet dat moeten we niet verder onderzoek. We krijgen niet een totale zonsverduistering die vaak, met name over een enorme zone van bekende aardbevingen. We doen vaak genoeg in Zuid-Amerika en in Azië, maar dit keer hebben we een kans om te doen sommige studies in een andere regio, en daarom denk ik dat we moeten. Ik verzoek u om alstublieft overwegen dit alles en denk dat op het.

1 komentar: