Rabu, 14 November 2012

Med dette i tankene, må vi berømmer alle firmaer og personer

Med kreft bevissthet hett tema av alles agendaen denne måneden har INMO også tatt sine egne initiativ for å hjelpe slaget kreft og øke bevisstheten blant sine medlemmer.

INMO og Cornmarket har hatt god tyas mirasih respons til rosa makt gratis bryst helsevurdering initiativ sykepleiere. Det er kun tilgjengelig for medlemmer av INMO inntekt beskyttelse ordningen.

Svarprosenten i Dublin etter lanseringen var veldig lovende. Over deltok 48% av de inviterte. Vurderinger er utført rundt Dublin City alle September og fortsetter denne måneden. Cork City og Bantry opplevde en lignende svar med en 47% svarprosent.

Men oktober er ikke alt om rosa makt, INMO kjører også en blå effekt initiativ. Målet med programmet er å gjøre en prostata og testicular vurdering tilgjengelig for alle mannlige sykepleieren medlemmer.

Det har vært en måned med rosa innsamlere og veldedighetsaksjoner alle bistand av breast cancer awareness. I tillegg til disse hendelsene var det sjokkerende overskrifter av feil av irske helsevesenet.

I nyhetene vi har sett eller lest om kvinnen fru Fahey som ble feildiagnostisert. Diagnosen kom etter 19 måneder fra dagen hun ble først referert til Barrington's Hospital i Limerick. Testene ble gjentatte ganger returnert negativ fra UCHG da de var faktisk positiv. Disse hendelsene førte til at serien av undersøkelser og reorganisering som har forbedret kreft helsetjenesten i Irland. Dette førte også til sentralisering av bryst kreft-diagnose og behandling i 8 spesialiserte sentre på tvers av Irland.

Å være feildiagnostisert er en fryktelig feil for sykehus eller laboratorium for å gjøre, men fra denne uheldige hendelsen har det vært forbedringer gjort å sørge for at denne typen ting ikke vil skje igjen.

Én av ti kvinner i Irland vil få brystkreft og over 2.500 kvinner vil bli nylig-diagnostisert i år. Tre fjerdedeler av disse kvinnene vil være over 50. Et gjennomsnitt på 621 kvinner dør av brystkreft hvert år.

Med dette i tankene, må vi berømmer alle firmaer og personer som har vært å øke penger og vil fortsette å gjøre det i løpet av oktober.

Et eksempel er stadig grønne helse matbutikker gikk alle rosa til inntekt for National Breast Cancer Research Institute. De tilbyr en prosentandel av deres salg fra sine mest populære produkter, som vil bli merket i rosa i butikken. Selv Liam Neeson strippet ned til rosa bukser for breast cancer awareness month på Ellen DeGeneres show.

Mer enn én av ti kvinner er ikke klar over hvor å se etter tegn på brystkreft. Dette må endres etter hvert som sykdommen hevder mer enn 600 liv hvert år. Rosa makt og blå makt for sykepleiere er et flott initiativ, og er et skritt i riktig retning for cancer awareness. Over er 80% av kvinnene overlevende brystkreft i fem år eller lenger med fortsatte forskningen. Kvinner blir mer oppmerksom på symptomer og tidlig oppdagelsen er nøkkelen.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar